100 medewerkers voor Doel gezocht

Veel mensen weten het misschien niet, maar de kerncentrales van Doel stellen maar liefst 950 mensen te werk. En er zijn nog altijd veel (vooral technische) vacatures van Engie/Electrabel voor wie in de kerncentrales wil gaan werken.

 

Professionele bachelors TSO

Engie/Electrabel is door Doel de grootste werkgever in de Waaslandhaven. Voor Doel 1 en 2 is de energieleverancier in de eerste plaats op zoek naar technische profielen.

 

Als meet-en regeltechnicus zorg je met je team voor het dagelijkse onderhoud van de centrale en voer je revisiewerken uit. Als elektrisch technicus sta je in voor het oplossen van storingen aan servo- en elektromotoren en bekabel je kasten en onderhoud elektrische verdeelborden.

 

Op termijn kun je doorgroeien tot werkvoorbereider. Je bereidt dan onderhoudswerken tot in de puntjes voor en ziet er op toe dat de uitvoering ervan correct verloopt.

 

Ingenieurs

Ben je industrieel ingenieur? Dan kun je in Doel na een intensieve opleiding aan de slag als procesoperator. Je bedient vanuit de centrale controlepost de installaties. Als engineer/ deskundige sta je de operationele teams van de afdeling maintenance bij bij het voorbereiden en realiseren van projecten. Je biedt assistentie bij problemen en geeft opleidingen.

 

50 +

Als jonge ingenieur kun je een traineeship volgen en je specialiseren in de verschillende aspecten van nucleaire veiligheid. Je kunt dan doorgroeien tot adviseur. Maar Engie/Electrabel werft werknemers van alle leeftijden aan. Ook vijftigplussers zijn meer dan welkom!

 

Klaar om energie op te doen? Bekijk hier alle vacatures in de kerncentrale van Doel.

 

 

Lees ook:

Werken in de kerncentrale van Doel: gevaarlijk?

Stappenplan voor een efficiënte “jobhunt”

Het sollicitatiegesprek: tijd om indruk te maken