Foutmelding

  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.
  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.

Technologiebedrijf Apple op zoek naar pizzabakker

Werken voor Apple, het meest waardevolle bedrijf ter wereld, is voor velen een droom. Helaas, als je geen ingenieur met uitzonderlijke kwaliteiten bent is de kans op een voltijdse betrekking er behoorlijk klein.

Tot het technologiebedrijf uit de Verenigde Staten onlangs een wel heel bijzondere vacature online plaatste. Om hun team in Sacramento, Californië te vervoegen was Apple op zoek naar een 'pizzabakker met twee tot vier jaar ervaring'.

Pizza-experten die hun pizzabodems met de deegrol uitrollen moesten niet hopen op de job. Alleen bakkers die het deeg met de hand ultradun kunnen krijgen, maakten kans op de positie. Er was ook enkele jaren ervaring met een traditionele steenoven, verwarmd door een houtvuur, vereist.

De toekomstige werknemer zal ook de mise-en-place van sauzen en pizzabeleg voor zijn rekening moeten nemen. Een salaris werd niet vermeld in de vacature.

Het is niet bekend hoeveel aspirant-bakkers zich aanmeldden voor de functie, noch wie de job uiteindelijk kreeg. Niet getreurd, je kan bij Apple nog steeds aan de slag als 'Automation and Tooling Engineer', 'Cloud Architect' of een ander technisch profiel.