Foutmelding

  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.
  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.

Deloitte blogt: "Nooit wordt werken hier saai"

Naam: Joke Decaestecker

Functie: Senior Tax Consultant Cross-Border Tax

Opleiding: Master in Rechten, Manama in Fiscaliteit aan Ugent

De werkweek is op kruissnelheid. Toen ik deze ochtend op kantoor aankwam werd meteen duidelijk dat ik mijn planning zou moeten bijsturen.  Hoewel het niet altijd eenvoudig is om het hoofd te bieden aan een wijzigende agenda, moet ik toegeven dat werken bij Deloitte op die manier nooit saai wordt.

Als senior krijg je bovendien steeds meer verantwoordelijkheden en wordt je steeds nauwer betrokken bij de verschillende aspecten in verband met een dossier.

In het bijzonder zijn er de vaardigheden die je aanleert in verband met leiding geven, het opbouwen van klantenrelaties, het zelfstandig beheren van projecten en het coachen van jongere collega’s. Dat zorgt ervoor dat ik naast het opbouwen van fiscale kennis ook andere – meer algemene – competenties verwerf die onontbeerlijk zijn voor het uitbouwen van een uitdagende professionele loopbaan. Deze snel evoluerende invulling van mijn rol hier bij Deloitte is ook bovendien ook hetgeen de job dynamisch maakt en me scherp houdt om steeds te streven  naar een volgende stap!

De lunch gaat vandaag door in de vorm van een “current development meeting”, een maandelijkse vergadering waarop alle senior tax consultants van de afdeling “cross border tax” aanwezig zijn. Niet alleen een uitstekende gelegenheid om even bij te praten maar ook – en vooral – om op de hoogte te blijven van elkaars (professionele) activiteiten tijdens de afgelopen maand!

In de namiddag staat er een brainstormsessie op het programma in verband met een dossier waarin de klant onze inzichten wenst te vernemen in verband met de marktconforme vergoeding die zij moet aanrekenen met betrekking tot diensten geleverd aan een verbonden vennootschap. Een collega van het “transfer pricing” team voegt zich bij de discussie en op die manier kom ik meer te weten over een materie waar ik niet helemaal in thuis ben.

Never a dull day at Deloitte!

Tot morgen,
Joke