5 stijlvolle iPad-accessoires om cadeau te geven

Het eindejaar nadert met rasse schreden, hét moment bij uitstek om je zakenrelaties te bedanken voor een productief jaar. En nu een zakenman of –vrouw zonder iPad stilaan een rariteit wordt, is een stijlvol iPad-accessoire als relatiegeschenk de ideale keuze.

Wij geven alvast enkele leuke ideeën om je klanten (of werknemers!) mee te verblijden.

1. iWood

Miniot iWood caseHet Nederlandse bedrijf Miniot maakt al enkele jaren houten cases voor iPhones en iPads. Uit duurzaam gewonnen walnoot-, kersen- of mahoniehout vervaardigen ze luxueuze hoezen in één stuk.

€ 149

2. Apple Wireless Keyboard

Apple Wireless KeyboardEen toetsenbord op een touchscreen is niet echt comfortabel om lange teksten te tikken. Het draadloze toetsenbord van Apple biedt dé oplossing: je verbindt het via bluetooth met je iPad en je bent vertrokken om een roman te schrijven.

€ 69

3. Alupen

alupen stylusDie vettige vingers op je scherm beu? Of vind je al die vingerbewegingen niet nauwkeurig genoeg om je iPad deftig te bedienen? Met deze stylus kan je je iPad besturen zonder het scherm te bekladden met vettige strepen.

€ 19,95

4. Invisible Shield

Zagg Invisible ShieldJe iPad even goed beschermen als een Amerikaanse legerhelikopter? Het kan! Het Zagg Invisible Shield werd oorspronkelijk gebruikt om de rotorbladen van helikopters te bekleden, maar ondertussen wordt het ook gebruikt om je smartphone of tablet te beschermen tegen krassen.

$ 39,99 = € 30,62

5. Touchscreen handschoenen

Touchscreen handschoenenIdeaal voor werfleiders die veel buiten vertoeven, want nu kunnen ze toch, zonder ijsvingers te krijgen, hun touchpads of smartphones bedienen. Deze winddichte handschoenen bevatten elektrisch geleidende vezels zodat je mails lezen in de vrieskou kinderspel wordt.

€ 19,95