Deze bedrijven investeren in jouw opleidingen

Heel wat bedrijven hebben het moeilijk om de juiste profielen te vinden. Veel jobs zijn immers zo gespecialiseerd dat de opleidingen er onvoldoende op voorbereiden. De oplossing? Zelf opleidingen voorzien voor het personeel.

 

Colruyt staat erom bekend dat je van rekkenvuller kunt doorgroeien tot manager. Het bedrijf investeert sterk in de opleiding van haar mensen. Dat gebeurt door interne opleidingen die zich toespitsen op het verwerven van vakmanschap: technische opleidingen, stages, training on the job,…. Daarnaast biedt Colruyt personeelsleden ook de kans om opleidingen te volgen die te maken hebben met zelfontwikkeling en loopbaancoaching.

 

Ontdek alle vacatures bij Colruyt.

 

 

Barco is een hoogtechnologisch bedrijf dat producten ontwikkelt voor netwerking en visualisatie voor ondernemingen, entertainment en gezondheidszorg.

Barco is actief in 90 landen en telt wereldwijd meer dan 3.300 werknemers. Het bedrijf gelooft dat mensen bijdragen tot het succes en biedt haar personeel high-level opleidingsmogelijkheden aan. Er worden constant initiatieven opgestart om mensen te inspireren en te motiveren, rekening houdend met ieders individueel talent.

 

Ontdek hier alle vacatures bij Barco.

 

 

Deloitte is een leidinggevend dienstenbedrijf met meer dan 3.000 werknemers verspreid over 11 kantoren in België. Het bedrijf is gespecialiseerd in bedrijfsanalyses (audits), boekhouding, belastingen en financieel advies. De bedrijfsfilosofie luidt dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn carrière maar Deloitte stimuleert individueel talent door persoonlijke coaching, on-the-job-training en leerprogramma’s.

 

Ontdek hier alle vacatures bij Deloitte.

 

 

Thomas Cook Belgium is een belangrijke speler in de toeristische sector en is voortdurend op zoek naar nieuw talent voor jobs in binnen- en buitenland. Het bedrijf biedt interessante opleidingsmogelijkheden aan en organiseert boeiende studiereizen in het gezelschap van fijne collega’s.

 

Ontdek hier alle vacatures bij Thomas Cook Belgium.

 

 

KU Leuven is een dynamische universiteit die internationaal tot de top behoort inzake onderwijs, onderzoek en innovatie. Als één van de grootste werkgevers van België biedt KU Leuven werk aan meer dan 13.000 personeelsleden in een grote variëteit aan functies. Je komt terecht in een stimulerende omgeving waarin jonge mensen samenwerken met ervaren specialisten die hun expertise graag delen. Er is veel ruimte voor om zelf je functie en loopbaan uit te bouwen.

 

Ontdek hier alle vacatures bij KU Leuven.

 

 

MIVB is met bijna 7.000 medewerkers de grootste werkgever van Brussel. Het bedrijf organiseert het openbaar vervoer in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de rand. Bij de MIVB kan je proeven van 300 verschillende beroepen. Wie nieuwsgierig en gemotiveerd is, kan dus rekenen op een gevarieerde carrière in een dynamische omgeving.

 

Ontdek hier alle vacatures bij de MIVB.

 

 

 

Lees ook:

Dé sleutel tot succes in je werk: constant bijscholen

10 dingen die je nooit mag zeggen tijdens een evaluatiegesprek

4 coachingstijlen die je kent van Game of Thrones