Wie wint de Wo.Men@Work Award? Stem nu!

De Coca-Cola Wo.Men@Work Award beloont een bedrijfsleider voor zijn of haar inzet voor een evenwichtig man-vrouw beleid binnen het management van zijn of haar bedrijf of organisatie.

Diverse bedrijven dienden hun kandidatuur in, en de jury koos dit jaar voor de volgende drie genomineerden:

  • Michel Croisé, CEO van Sodexo Belgium

“Persoonlijk vind ik het uitermate belangrijk om te werken rond het evenwicht man-vrouw in het bedrijfsleven. Als vader wil ik niet dat mijn twee dochters moeilijkheden ondervinden onder het voorwendsel dat ze vrouwen zijn. Die persoonlijke bekommernis vertaal ik ook in mijn professionele verantwoordelijkheden door heel wat acties op poten te zetten. Ik ben fier op wat er tot nu toe al gerealiseerd is, maar het is slechts een begin. Ik engageer me dan ook om de dingen sneller in de goede richting te doen evolueren in alle landen waar ik verantwoordelijk ben, namelijk België, Luxemburg en voortaan ook Nederland.”

Bekijk zijn profiel hier

  • Laurence Einsweiler, Legal Affairs Director van Pfizer

“Elk geslacht heeft zijn eigen sterktes en uitdagingen die elkaar idealiter aanvullen om onze ogen, oren en geesten voor nieuwe perspectieven te openen, om sterkere, efficiëntere en innovatievere teams te vormen die betere lange termijn beslissingen nemen. Daarenboven draagt diversiteit en inclusie bij tot respect en vertrouwen in zichzelf en anderen, elementen die ervoor zorgen dat we volop ons potentieel kunnen ontplooien en trouw blijven aan onze waarden.”

Bekijk haar profiel hier

  • Janneke van der Kamp, CEO van Novartis Belgium & Luxembourg

“Ik streef ernaar om een inclusieve bedrijfscultuur te ontwikkelen die individuele verschillen, zoals geslacht, erkent en waardeert zodat al onze medewerkers zichzelf kunnen blijven, hun best kunnen geven en professioneel kunnen blijven groeien, maar tegelijkertijd ook voor hun familie kunnen zorgen en een duurzaam evenwicht vinden tussen professioneel en privé leven.”

Bekijk haar profiel hier

 

 

Stem op www.womenatworkaward.be van 12 tot 22 november. De uitreikingsceremonie vindt plaats bij Coca-Cola Enterprises Belgium in Brussel, op 3 december. Nadat je gestemd hebt, ontvang je je gratis uitnodiging.