Foutmelding

  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.
  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.

Welk type iPhone gebruiker ben jij: rasechte fan of eeuwige klager?

Zonet werd de iPhone 5 aan de wereld onthuld. Niet iedereen gebruikt het toestel op dezelfde manier. Tot welk type iPhone gebruiker reken jij je?

De dweper

De dweper is een ware Apple-fan. Eender welk Apple product zal hij in zijn armen sluiten. Hij heeft elke versie van de iPhone in zijn bezit en schuimt regelmatig Mac forums af om zijn Apple-bewondering te bezingen. Zijn Apple T-shirt draagt hij met trots en wast hij zo min mogelijk opdat de kleuren zeker niet zouden afgaan.

De onverschillige gebruiker

Deze iPhone gebruiker heeft de iPhone enkel en alleen maar omdat hij die op dat moment trendy vond of het toestel bij een actie cadeau kreeg. Hij is zich niet echt bewust van de  technische mogelijkheden die de telefoon biedt en zou er – als hij het toch wist – weinig waarde aan hechten. ‘De onverschillige’ kocht nooit een app, gebruikt geen hoesje voor het toestel en klaagt over de grootte ervan. Hij denkt met weemoed terug aan zijn oude Motorola.

De over-user

In tegenstelling tot ‘de onverschillige’ gebruikt de over-user zijn toestel op alle mogelijke manieren. Het gaat zelfs zo ver dat een normaal gesprek met deze gebruiker moeilijk wordt, omdat hij altijd in de weer is met het toestel. Apps dowloaden is een dagelijkse hobby geworden.

De hobbyist

Deze gebruiker heeft eigenlijk al een blackberry waarvan hij geen afscheid kan nemen. Hij gebruikt zijn iPhone eerder als een veredelde iPod tijdens zijn sportieve bezigheden. Omdat zijn bedrijf voor de kosten opdraait, ziet hij er geen graten in om de telefoon als hebbedingetje te behouden.

De pensioengerechtigde gebruiker

Niemand heeft er een idee van hoe deze gebruiker ooit in het bezit kwam van een iPhone. Zijn tempo van typen is ultratraag en wanneer hij het toestel gebruikt, houdt hij het ver van zijn gezicht om de lettertjes te kunnen lezen. Je vraagt je af waarom hij überhaupt een GSM heeft en iedereen gruwelt van de standaard iPhone beltoon die hij maar niet aanpast.

De eeuwige klager

Deze gebruiker klaagt en zaagt over alle functies van de iPhone. Hij vertelt aan anderen dat zodra zijn contract verloopt hij zich een ander toestel zal aanschaffen. ‘De pensioengerechtigde gebruiker’ irriteert hem mateloos. Maar waarschijnlijk zal hij niet aan de verleiding kunnen weerstaan en schaft zich toch de allernieuwste versie van de iPhone aan.

bron: www.allareacodes.com