Foutmelding

  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.
  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.

Man ruimt bureau op en vindt winnend loterijbiljet van 1 miljoen dollar

Het loont de moeite om af en toe je bureau op te ruimen, zo ondervond ook de Amerikaanse gepensioneerde aalmoezenier Ron Yurcus. Tijdens het sorteren van de papieren op en rond zijn schrijftafel enkele weken geleden stootte hij op een winnend loterijbiljet van 1 miljoen dollar dat daar al twee maanden rondslingerde.

“Toen ik een nieuwe computer wou installeren besloot ik dat het tijd was om mijn bureau eens op te ruimen”, zo vertelt Yurcus in een bericht van de Illinois Lottery. “Ik vond ongeveer twaalf lotjes en heb dan voor alle zekerheid op de site van de loterij maar eens de winnende cijfers bekeken. Toen bleek dat ik maar liefst een miljoen dollar gewonnen had, ben ik van vreugde beginnen schreeuwen.”

Yurcus en zijn vrouw Kathleen zijn van plan om een deel van het geld te investeren. Een ander deel zal het koppel, dat drie kinderen en vier kleinkinderen heeft, aan hun familie schenken. Ze plannen ook enkele giften aan goede doelen.

Je bureau opruimen kan dus nooit kwaad. Vind je helaas geen winnend lotje, dan hou je in elk geval een net bureau over, dat een professionele indruk nalaat en waar het aangenaam en efficiënt werken is.