Foutmelding

  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.
  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.

De presentatiegeheimen van Steve Jobs (video)

Sinds vorige week is de film over het leven van Steve Jobs te zien in de Belgische filmzalen. In ‘JOBS’ vertolkt Ashton Kutcher het leven van de befaamde ex-CEO van Apple.

Steve Jobs gaat ongetwijfeld de geschiedenis in als één van de meest inspirerende sprekers van de afgelopen jaren. Hij bracht zijn presentaties zo enthousiast en met zo veel charisma, zodat hij telkens weer in slaagde een groot publiek te boeien en wereldwijd succes te oogsten. Op Youtube alleen al circuleren duizenden video’s van zijn presentaties.

Is zijn grote geheim charisma? Of liggen er misschien eenvoudige principes aan de basis van zijn succes? Technieken die iedereen in zijn of haar presentaties zou kunnen toepassen?

Presentatiecoach Frederik Imbo nam de proef op de som. Hij analyseerde verschillende presentaties van Steve Jobs en haalt er de belangrijkste tips uit. Heel simpele dingen die jij ook perfect kan toepassen in je volgende presentatie. Je zal er zeker mee scoren en jezelf misschien ook een heel klein beetje Steve Jobs voelen.

Meer info over de opleiding 'Spreken voor een groep'