De carrière van Nathalie Meskens in 5 beelden

Nathalie Meskens is niet van het scherm weg te slaan. Wekelijks kruipt ze in de huid van andere BV's in 'Tegen de Sterren op'. Voor haar prestaties van het voorbije jaar ontving ze 2 Vlaamse Televisiesterren. Binnenkort zal ze ook te zien zijn op het witte doek. De sleutelmomenten uit haar carrière in 5 beelden.

Kaat & Co

In 2006 verschijnt de televisieserie Kaat & Co op het scherm. De serie zal vijf seizoenen lang te zien zijn op één. In Kaat & Co neemt Nathalie Meskens de rol van Kaat Cremers op zich.

David

asset/45373

2009-2010: Samen met haar man Jeroen Van Dyck mag ze de hoofdrol spelen in de nieuwe telenovelle ‘David’ op vtm. Nathalie speelt de rol van Sofie Klaerhout, een wetenschappelijk onderzoekster.

Tegen de Sterren op

Ook in 2010 is ze te zien in 'Tegen de Sterren op'. Hiervoor kruipt ze in de huid van televisiepersoonlijkheden Ann Lemmens, Astrid Bryan, Annemie Struyf en ook prinses Mathilde.

Vlaamse Televisiesterren

asset/45375

In 2011 valt Nathalie Meskens in de prijzen. Begin 2011 mag ze twee televisiesterren voor ‘Beste actrice’ en ‘Populairste televisiepersoonlijkheid’ in ontvangst nemen.

Zangeres

Nathalie waagt zich ook aan een zangcarrière. Samen met drie andere muzikanten schuimt ze vanaf begin 2011 de Vlaamse podia af.


Lees het hele CV van Nathalie Meskens

Foto: Joost De Bock via Imagesdesk