Ben jij een gebalanceerde leider?

Ben jij een gebalanceerde leider? Ontdek welke kwaliteiten je nodig hebt om je ook te wagen aan gebalanceerd leiderschap.

Gebalanceerde leiders zijn open, collaboratief en kunnen zich kwetsbaar opstellen. Ze kunnen emoties tonen en maken reële verbindingen met mensen. Het zijn geen leiders die pretenderen alle antwoorden klaar te hebben. Het zijn excellente communicatoren, niet omdat het briljante redenaars zijn, maar wel omdat ze zeer goed kunnen luisteren.

Ze zijn authentiek, betrokken, plaatsen mensen eerst, creëren plezier in het werk, zijn dienstbaar, stellen zich bescheiden op en inspireren anderen om zich te ontwikkelen.

Hun gedrevenheid om vooruitgang te boeken en doelen te realiseren duwt de organisatie vooruit. Ze zijn niet bang voor risico’s en zoeken nieuwe wegen op.

Meer informatie: www.femco.be


Femco en het Centre for Balanced Leadership® leggen zich toe op het ontwikkelen van gebalanceerde leiders en organisaties waarbinnen zowel masculiene als feminiene waarden, eigenschappen en competenties worden gewaardeerd en ontwikkeld.

Michèle Mees, auteur van “De gebalanceerde leider, Sleutels tot meer evenwicht tussen masculiene en feminiene energie”, uitgegeven bij Yin Books, ISBN 9789081038775.

Win HIER een exemplaar van 'De gebalanceerde leider'

Bekijk het hele dossier over gebalanceerd leiderschap.