16 m/v met talent klaar voor Vacature Academy

16 zorgvuldig geselecteerde, jonge professionals gaven zaterdag 29 september in de Vlerick Business School in Gent de aftrap voor een onvergetelijke carrière-ervaring. Eind deze maand vertrekken ze richting Peking om er Vacature Academy bij te wonen, een unieke MBA in samenwerking met Vlerick.

Meer dan 3.000 geïnteresseerde Young Professionals, met twee tot vijf jaar werkervaring, schreven zich begin mei in voor de eerste ronde van de Vacature Academy editie 2012. Twee rondes (een online quiz en een assesment bij DIP Consulting) later, blijven de beste zestien over: acht M en acht V met Talent. Zij verblijven van 27 oktober tot 3 november in Peking voor deze felbegeerde managementopleiding, gegeven door de beste Belgische én internationale Vlerick-professoren.

Deze Vacature Academy bezorgt de deelnemers de ideale boost voor hun carrière. Als officiële Campus-partner kan Vacature hiervoor rekenen op de steun van de Vlerick Business School.

Niet alleen de lezers en surfers van Vacature bleken gemotiveerd om deel te nemen aan de Vacature Academy. Ook gerenommeerde bedrijven als Barco en Electrabel ondersteunen dit buitenlandse Young Management programma met veel plezier. Op het officiële kick off evenement op 29 september in Gent stelden ze zich voor aan de zestien jonge ‘high potentials’, daarna gaf Vlerick-professor Herman Van den Broeck een voorproefje van wat hen te wachten staat in Peking: een zéér boeiende uiteenzetting over persoonlijkheidsprofielen en hoe ze in verschillende contexten met elkaar omgaan.

Surf naar www.vacature.com/academy en maak kennis met de deelnemers en het programma van de Vacature Academy.

Voor wie graag de avonturen van de deelnemers live volgt, kan vanaf 27 oktober op vacature.com terecht. Via een live dagboek, foto- en videoverslagen zullen zij de buitenwereld op de hoogte houden van hun grensverleggende carrièreboost.

Bekijk het filmpje van deze kick-off