"Maandelijks 800 euro voor afbetaling huis"

Naam: Natasja Bastiaens
Leeftijd: 30
Beroep: it-rc-consultant bij CTG (Diegem)
Burgerlijke staat: Samenwonend
Woonplaats: Eigenbilzen
Bruto maandsalaris: 3.400 euro
Extralegale voordelen: Wagen (Volvo V50), gsm, laptop, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering
Sparen: Neen

“De 'rc' in it-rc-consultant staat voor 'regulatory compliance'. Het is mijn taak er op toe te zien dat computersystemen enerzijds aan de noden van de klant voldoen, en anderzijds voldoen aan de regels. Dat heeft met quality management te maken, procedures die moeten uitgeschreven worden, met documentmanagement, enzoverder.

Ik werk bij de klanten: tegenwoordig werk ik vooral voor een groot farmabedrijf in Beerse. Dan vertrek ik 's morgens rond 6.45 uur en ben ik 's avonds tussen 18.30 en 19 uur terug thuis.”

Nieuwe badkamer

“Eind vorig jaar hebben we in Eigenbilzen een vrijstaand huis met grote tuin gekocht. Maandelijks kost de afbetalling ons ongeveer 800 euro. De indeling van het huis was in orde, maar het kan wel een grote opknapbeurt gebruiken. We willen een nieuwe badkamer en keuken plaatsen. We verwachten een baby tegen 22 juni, het zou mooi zijn, moesten dan de grootste werken achter de rug zijn.”

Mickey Mouse-reis van 3.000 euro

“Mijn man is een ongelooflijke fan van Mickey Mouse. We hebben thuis schilderijen, beeldjes en keukengerief van Mickey Mouse. Zelfs onze hond heet Mickey. We hebben al twee keer Disney World in Florida bezocht. Telkens voor een week, op een goed hotel. Ik schat dat zo'n reis voor ons beiden zo'n 3.000 euro kostte.”

15 euro voor stoofvlees op Maastrichtse wijze

“Mijn favoriete gerecht is 'Stoofvlees op Maastrichtse wijze', dat serveren ze bijzonder lekker bij Minckelers op het Vrijthof in Maastricht. Het kost er ook geen geld: voor 15 euro ben je er gesteld. In Bilzen gaan we wel eens in De Brasserie eten: dat zit in dezelfde prijscategorie.”