Foutmelding

  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.
  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.

Woensdag bij PricewaterhouseCoopers

Ik kom rond 9 uur toe in Zaventem en ga onmiddellijk richting kantoor voor een interne strategische vergadering die de hele voormiddag duurt.

Tijdens de meeting bespreken we met alle partners, directors en managers hoe we, met het btw-departement (in samenspraak met de andere departementen natuurlijk), het komende fiscale jaar zullen aanpakken. Het wordt een zeer praktische brainstorming sessie.


Daarna klets ik wat bij met enkele collega’s. Iedereen wil weten hoe het in New York is en wanneer ik terugkeer. Ik zit ook eventjes samen met Caroline. Caroline werkt in het HR departement en is verantwoordelijk voor ‘Global Mobility’. Ze levert schitterend werk om ervoor te zorgen dat de terugkeer naar Belgie zo vlot mogelijk verloopt.


Om twee uur spring ik in de auto op weg naar Gent. Samen met Olivier heb ik een klantenmeeting rond nieuwe btw-wetgeving die in voege treedt op 1 januari 2010. We overlopen de impact van de veranderingen voor de klant, bepalen de aandachtspunten, beslissen welke acties verder moeten genomen worden. Interactie genoeg.


Om zes uur bel ik met Kohei, een Japanse collega uit New York en met Tony, de Lead Partner verantwoordelijk voor Global Strategy. Nog wat mailtjes verwerken en een laatste prereading uitsturen voor de vergadering van vrijdag.


Het is iets voor acht als ik als een van de laatsten het kantoor achter mij. Moe maar tevreden rij ik naar mijn ouders. Ik heb hen ondertussen een paar maand niet gezien, dus is het een blij weerzien.


Dan tijd om in bed te kruipen, anders krijg ik last van een jetlag.


Bert Mesdom, Senior Manager - Office of the Global CEO


Lees de volgende aflevering.