Waaraan geeft Herman Brusselmans zijn geld uit?

Herman Brusselmans schrijft momenteel aan zijn volgende roman die in 2011 zal verschijnen. Na 25 jaar als zelfstandige kan de auteur terugblikken op een oeuvre van meer dan 35 romans. Een indrukwekkend palmares dat al jaren voor een mooi inkomen zorgt. Waaraan besteedt Brusselmans zijn loon?

Eenvoud siert

“Ik heb niet veel nodig. Als ik moet nadenken over de uitgaven die ik maak ben ik snel rond. Het hoogstnoodzakelijke, daar geef ik geld aan uit. Eten en drinken, en een dak boven mijn hoofd. Verder zijn er tegenwoordig ook een aantal dingen die minder essentieel zijn maar waar een mens niet meer onderuit kan. Voor mijn werk bijvoorbeeld heb ik een computer en een printer nodig, dus daar kruipt ook wel wat geld in. Aan een goed boek besteed ik als auteur natuurlijk sowieso wel wat geld.”

Grote investeringen

“De grootste investering die ik tot nu toe in mijn leven gemaakt heb, is onmiskenbaar mijn huis. Een huis kost enorm veel geld. De aankoop ervan betekende ineens dat ik plotseling een enorme geldsom armer werd. Maar het is een investering die zeker de moeite loont.”

Hij mag er dan wel een sober leven op nahouden, toch heeft Brusselmans enkele 'folliekes' waar hij graag geld aan uitgeeft. Ontdek het hier!

En kijk ook in de portemonnee van:
- Roos Vanacker
- Sven Ornelis
- Tom Waes