Vecht jij tegen het zondagavondgevoel? Onze redactie luistert naar jouw verhaal!

Verdwijnt bij jou ook dat blije weekeindgevoel eens het avondeten op zondag is afgeruimd? Vind je het weekend altijd te kort? Vacature zoekt enkele mensen die willen getuigen over dit zondagavondgevoel, hoe ze er mee omgaan en met welke trucs ze het bestrijden.

Verdwijnt bij jou ook dat blije weekeindgevoel eens het avondeten op zondag is afgeruimd? Je baalt van de gedachte dat je morgenvroeg weer naar het werk moet, van al die taken die liggen te wachten, van de vergaderingen die je moet voorbereiden, … Neen, het weekeinde was weer te kort. Gelukkig verdwijnt dikwijls dat gevoel eens je maandagochtend weer aan de slag bent.

Vacature zoekt enkele mensen die willen getuigen over dit zondagavondgevoel, hoe ze er mee omgaan en met welke trucs ze het bestrijden.

Interesse? Stuur een mailtje met naam en telefoonnummer naar erik.verreet@vacature.com en we contacteren jou zo snel mogelijk.

Ken je mensen in jouw vriendenkring die af en toe kampen met een zondagavondgevoel? Help ons en deel dit bericht met jouw vrienden.

Bedankt!

De Vacature Redactie