Foutmelding

  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.
  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.

Vacature Academy afgesloten in stijl

Eind oktober trok Vacature met een uitverkoren groep ‘young potentials’ naar de Chinese hoofdstad, voor de Vacature Academy Editie 2012. Ter plaatse volgden ze – helemaal gratis – een unieke MBA-opleiding in samenwerking met de Vlerick Business School.

Als bewijs dat ze het Vacature Academy programma met succes doorlopen hebben, ontving elke deelnemer een certificaat, overhandigd door Patrick De Greve, Director General van de Vlerick Business School en Fabrice Dekerf, COO van Vacature. Deze certificaatuitreiking vond plaats in de gloednieuwe campus van de Vlerick Business School, vlakbij het Rogierplein in Brussel.

De deelnemers blikten tevreden terug op hun wedervaren in China, de interessante gesprekken met de Chinese professoren, het bezoek aan de Verboden Stad, de uitgebreide rijsttafels, … Vooral de cursusdag onder de deskundige leiding van professor Wouter De Maeseneire kwam nog een aantal keer ter sprake als absolute must in dit programma. Deze Finance dag voor niet-financiële profielen viel heel erg in de smaak. Maar ook over de rest van het programma heerste consensus dat deze unieke ervaring enkel mogelijk was dankzij de Vacature Academy. Het is op eigen houtje niet haalbaar om in zo’n intense week zoveel kennis en contacten op te doen. Voor Vacature en Vlerick Business School: opdracht volbracht!

Volgende afspraak: Vacature Academy editie 2013?