Foutmelding

  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.
  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.

Touring blogt: "The final countdown"

Naam: Laura Scailquin
Functie: Customer Care Agent
Bedrijf: Touring

Het is zover, de week zit er bijna op en op het einde van de dag ben ik officieel met vakantie! Dit brengt natuurlijk met zich mee dat ik vandaag op de versnellingsknop moet drukken.

Opdat mijn collega’s mijn dossiers niet zouden moeten overnemen, doe ik mijn best om voor het einde van de dag zoveel mogelijk af te werken. Bellen naar de verschillende partnerbedrijven, de zoektocht van een antwoord op een laatste vraag, telefonisch contact met de klanten ... De tijd vliegt voorbij!

De telefoon laat vandaag amper van zich horen. Dusdanig zelfs dat er na de middag amper vier dossiers overblijven die absoluut vandaag afgesloten moeten worden. Twee andere zullen overgedragen worden aan een collega voor opvolging. Zij vereisen namelijk een rechtstreeks contact met de verzekeringen als we niet tot een minnelijke schikking kunnen komen.

Ik heb ook nog tijd om mijn eigen bijstand te controleren. Morgen vertrekken wij naar het zuiden van België. Het zou jammer zijn dat ik met panne val zonder de mogelijkheid beroep te kunnen doen op de diensten die ik vertegenwoordig. Alles is in orde. Mochten we de grens overschrijden, dan nog blijf ik gedekt.

Prettig weekend iedereen!