Touring blogt: "De zomer is in aantocht!"

Naam: Laura Scailquin
Functie: Customer Care Agent
Bedrijf: Touring

 

Dinsdag

Ook al laat de zon wat op zich wachten, de zomer is er! En zomer rijmt met vakantie. Wie vakantie zegt, zegt files. En wie files zegt … ja, die heeft vroeg of laat te maken met pechverhelping.

De telefoon staat roodgloeiend op de klantendienst waar de laatste stappen worden ondernomen om goed verzekerd te kunnen vertrekken. Ook in de bijstandscentrale staat de telefoon niet stil wanneer de vakantie in het water dreigt te vallen door een panne op de baan of wanneer de eerste verschijnselen van buikgriep komen piepen.

Op de dienst Customer Care staan we paraat om de klanten te woord te staan wanneer ze hun vlucht dreigen te missen omwille van de verkeerssituatie. We tonen begrip en proberen daar waar mogelijk de situatie te bedaren. Onze wegenwachters doen hun uiterste best om over heel België bijstand te bieden. Ook in het buitenland zijn onze collega’s druk bezig om op een zo uitgebreid mogelijk wegennetwerk mensen met pech te helpen.

Ikzelf regel enkele annulatiedossiers. Een reis die sinds meerdere maanden geboekt is, wordt van de ene op de andere dag enkel nog herinnering op papier. Ziekte, ongeval, tweede zit … een hele resem verschillende redenen, maar elkeen zal uiteindelijke leiden tot hetzelfde resultaat: geen vakantie dit jaar.

Het is dan heel belangrijk om de juiste documenten correct in te vullen en de nodige stappen te ondernemen om een aanvraag tot terugbetaling in te dienen. Ook al is het niet altijd eenvoudig om zulke dossiers te behandelen, streven wij ernaar om de klant zo goed mogelijk te helpen.

De zomer is in aantocht! En wij staan onze klanten bij op weg naar de zon.