Telenet blogt op woensdag: "Lunch op het terras!"

Naam: Femke De Roo

Functie: Online communication marketeer

Bedrijf: Telenet

Woensdag

Vandaag vindt de dry-run plaats van de ‘non-stop rap’ actie. Ik ben heel benieuwd om eindelijk het volledig plaatje te zien. In de studio zetten ze het geluid, het beeld en de rappers op een rijtje. Wij kunnen ondertussen de live-stream en de integratie in onze website testen.

site

Wanneer ik de eerste ‘test, yo, prrrrra, test’ hoor door de boxen van Lisa’s computer, maakt mijn hart een klein sprongetje. Oef, het werkt!

lunchLunch time!  De zon doet een moedige poging om door de wolken te breken en dat betekent bij Telenet maar één ding: eten op ‘t terras.  Naast de cafetaria ligt namelijk een ingesloten zuiders terras waar je je op zomerse dagen even in Saint-Tropez waant… om daarna terug te keren naar de Mechelse realiteit.

En die realiteit zijn deze namiddag de Solden. Het hoogseizoen der shoppers komt eraan en er zijn niet alleen koopjes te rapen bij de schoenen of kleren, maar ook in Telecomland.  Ik bekijk de laatste designvoorstellen voor de e-mails en mediabanners die ons agency heeft doorgestuurd. Ik stem ook even af met de algemene campagne manager voor de Solden of de online voorstellen in lijn liggen met de offline communicatie. Na een uitgebreide discussie over de kleur van de productnamen (wit versus donkeroranje), kiezen we een winnaar. Next step: de designs finaal laten valideren op de valcom (validatie comité voor alle externe communicatie).

Maar dat zal voor morgen zijn, want het is hoogtijd om door te gaan. Tot dan!