Foutmelding

  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.
  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.

Summerschool reisinfo

De Vacature Vlerick Summerschool trekt dit jaar naar de mondaine Côte d’Azur, meer bepaald naar het pittoreske dorpje Mougins. De groep verblijft er van 10 tot 16 juli in het viersterrenhotel Les Mas du Grand Vallon. De luxueuze kamers, het verfrissend buitenzwembad, gastronomisch restaurant en uitgebreid wellness center zullen je zeker weten te bekoren om er een onvergetelijke week van te maken. En om het helemaal af te maken, voorzien we natuurlijk ook enkele leuke uitstappen en activiteiten in de omgeving.

Met de voeten in de Middellandse Zee en het hoofd in de Alpen biedt de regio Provence-Alpes-Côte d'Azur een breed scala aan kleurrijke landschappen. Alles zingt in deze streek, zelfs de wind, die hier mistral of tramontane heet. De weg van de Hoge Alpen loopt van Briançon via het meer van Serre-Ponçon en de Gorges du Verdon waar op een sportieve manier halt kan worden gehouden.

De regio Provence-Alpes-Côte d'Azur is er één met talrijke gezichten en die diversiteit vormt ongetwijfeld zijn grootste rijkdom. Uitgestrekte natuurgebieden, kunststeden en historische steden, feesttradities, oude gebouwen en hedendaagse kunst, zandstranden en het turquoiseblauw water van de Middellandse Zee maken deze regio zeer geliefd als vakantiebestemming.

De Vacature Vlerick Summerschool strijkt dit jaar neer in Mougins, bekend als laatste verblijfplaats van Picasso, prachtig gelegen tussen Grasse en Cannes. Al 200 jaar lang neemt Grasse de begeerde positie van wereldhoofdstad van de parfumerie in, waar de parfums van onder andere Dior, Chanel en Rochas worden gemaakt. Cannes is dan weer de mooiste badplaats van de Côte d'Azur, met zijn vermaarde Croisette. De stad is eveneens wereldwijd gekend voor haar internationaal filmfestival dat er elk jaar plaatsvindt in de maand mei, in 2011 nu al voor de 64ste keer.

Alle transport-, verblijfs- en opleidingskosten worden gedragen door de initiatiefnemers. Jij hoeft enkel je koffer en je identiteitskaart te pakken!