Over Electrabel

 

Over Electrabel

Jong talent kan blijven groeien door constante uitdagingen bij Electrabel

Werken bij Electrabel is meer dan energie produceren

Electrabel Werken bij Electrabel, Groep GDF SUEZ, is meer dan werken bij een groot, internationaal bedrijf. De 7.000 werknemers van Electrabel geven elke dag het beste van zichzelf om in heel België elektriciteit en aardgas te leveren die voldoet aan alle verwachtingen van hun klanten. Werken voor Electrabel, da’s bovendien meer dan enkel energie produceren... De diensten die we leveren hebben een rechtstreekse impact op het leven van miljoenen mensen en duizenden ondernemingen. Wie bij ons werkt, zorgt voor warme melk in Olivia’s flesje, dat de gitaarsolo van Mark volop tot z’n recht komt en dat Els kan koken als een chef. Want elk van deze fragmenten uit het leven, maken deel uit van onze missie. Wordt onze missie ook de jouwe? Dan werk je straks mee aan de toekomst van iedereen.

Carrièremogelijkheden voor diverse profielen

Electrabel is steeds op zoek naar nieuw talent. Mensen met een sterke persoonlijkheid, gespecialiseerd in diverse domeinen. Voor onze klassieke en nucleaire centrales en voor onze inspanningen op het vlak van hernieuwbare energie, zoeken we regelmatig technici, wetenschappers en ingenieurs. Ook voor onze hoofdzetel en ons commercieel departement kijken we voortdurend uit naar informatici, traders, commerciële en financiële profielen en talloze andere talenten

Investeren in (jong) talent

Ook jongeren vormen een belangrijke doelgroep. Young potentials met een eerste werkervaring achter de rug zijn een interessante groep, omdat ze doorgaans al een idee hebben van wat ze willen op carrièrevlak. Electrabel biedt specifieke traineeships voor jonge professionals met maximum twee jaar werkervaring. De achtergrond van de kandidaten kan verschillen, zo zijn we onder meer op zoek naar commerciële, financiële, portfolio management en HR-profielen.

Electrabel investeert veel in jong talent. Zo zijn er momenteel een 30-tal trainees binnen verschillende specialiteiten aan de slag. Bedoeling is om deze trainees gedurende een termijn van 2 à 3 jaar een volledig overzicht te geven van wat de onderneming hen kan bieden, zodat ze na afloop heel bewust kunnen kiezen welke richting ze aan hun carrière willen geven.

Clichés doorbreken

Als lid van ons team kies je ervoor om mee te evolueren met een dynamische onderneming in een internationale Groep waar gedrevenheid, engagement, durf en verbondenheid centraal staan en dit alles met respect voor culturele diversiteit. Bij Electrabel krijgen werknemers heel wat voordelen. We bieden je niet alleen stabiele werkomgeving en een interessant salarispakket met extra legale voordelen, maar ook een grote waaier aan functies, interessante carrièreperspectieven en interne opleidingsmogelijkheden. Perfect dus voor wie zijn talenten graag op een veelzijdige manier ontwikkelt, en uitdagingen doelgericht wil aangaan.

Ontdek jouw toekomst op www.werkenbijelectrabel.be

Doe de Career Energizer Test en ontdek welke functie bij Electrabel het best bij jou past.

https://www.electrabel.com/nl/corporate/jobs/career-energizer

Meer weten over de Electrabel traineeships?

https://www.electrabel.com/nl/corporate/jobs/starter/stage-traineeship

Benieuwd hoe het is om te werken bij Electrabel? Neem een kijkje achter de schermen op Facebook, Electrabel Backstage http://www.facebook.com/ElectrabelBackstageNL

 

Vacature Academy Editie 2012

Eind oktober trekt Vacature met een uitverkoren groep van young potentials naar Peking University voor de Vacature Academy Editie 2012. Ter plaatse volgen zij helemaal gratis een unieke, één week durende MBA-opleiding met de beste Belgische én internationale Vlerick-professoren.

Hoe werden de deelnemers geselecteerd?

Na de Online Quiz van de Vacature Academy moeten de laatste veertig kandidaten nog één horde nemen: zij worden geëvalueerd in een assessment center bij DIP. (Meer Info)

Benieuwd naar beelden van de assessment-ronde? Wij maakten een korte videoreportage.

(Meer Info)

Meer weten over het programma van de Vacature Academy?

Vacature Academy Editie 2012 trekt naar China, meer bepaald naar Peking, onder de deskundige leiding van Vlerick Business School. (Meer Info)

Over Barco

Barco, a global technology company, designs and develops visualization solutions for a variety of selected professional markets: control rooms, defense & aerospace,... (Meer Info)

Terug naar Homepage