Optima blogt: "Vijf afspraken vandaag"

Naam: Lena Van Der Biest
Werkgever: Optima
Functie: Marketing Consultant
Diploma: Bedrijfsmanagement en marketing

Vandaag is mijn agenda mooi gevuld, twee afspraken in de voormiddag bij accountants in Vlaams-Brabant en drie afspraken in de namiddag in Oost-Vlaanderen. Bij mijn eerste bezoek in Molenbeek kom ik terecht bij een accountant die nog niet door ons bezocht is geweest.

Een volledige voorstelling van ons bedrijf en onze corebusiness is dan ook nodig. Meneer toont een welgemeende interesse in onze diensten en ziet dat we zeker complementair kunnen zijn. Ik leg dan ook onmiddellijk een tweede bezoek vast om eens met een Senior Financial Planning Consultant langs te komen. Deze kan dan iets technischer op de materie ingaan, zodat de accountant een juist en volledig beeld krijgt van wat we kunnen bieden.

We kunnen vertrekken naar mijn tweede bezoek in Beersel. Daar heb ik minder geluk. Na 20 minuten wachten komt de receptioniste mij melden dat de accountant zich niet zal kunnen vrijmaken. Geen probleem, we maken onmiddellijk een nieuwe afspraak voor eind augustus.

’s Middags spring ik even binnen bij een vriendin die daar in de buurt woont om samen een hapje te eten. Na een klein uurtje zet ik mijn route verder richting Aalst voor een interessant gesprek met een accountant waar we al verschillende dossiers bij gehad hebben. Hij is tevreden over onze samenwerking. Nadien nog twee bezoeken die vrij goed verlopen en tegen 17.30 uur ben ik thuis.