Foutmelding

  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.
  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.

Optima blogt: "Mond-tot-mondreclame blijft belangrijk"

Naam: Axel Verlinde
Opleiding: Master in de handelswetenschappen, Accountancy en Fiscaliteit
Functie: Financial Planning Consultant
Werkgever: Optima is de financiële dienstverlener die financial planning op de Belgische markt introduceerde. We geven onze klanten een duidelijk overzicht van hoe ze ervoor staan en stellen op basis van die analyse een financieel-fiscaal plan op maat voor hen samen om hun situatie te optimaliseren.

Niet alleen de reclamespot die dagelijks meermaals op StuBru te horen is werpt zijn vruchten af, maar vandaag is nogmaals gebleken hoe mond-tot-mond reclame vertrekkende van onze klanten ons werk aangenamer maakt en vereenvoudigt.

Mijn beste gesprek van de dag betreft een warme referentie en vindt plaats te Ardooie. Enkele maanden geleden kwam ik tot een overeenkomst met een klant. Aangezien deze klant dermate tevreden was over onze samenwerking werden mij de gegevens van zijn broer overhandigd. De ontvangst vandaag is uiterst hartelijk en de sfeer zit meteen goed. Beide partners hebben een uurtje voorbehouden in hun drukke agenda. Wat me uiteraard tevreden stemt.

Reeds snel win ik hun vertrouwen, zodat het niet lang zoeken is naar de zaken die hen na aan het hart liggen. Verder dan enkele adviezen zijn ook zij niet gekomen, laat staan de correcte begeleiding op maat van hun levensdoelstellingen. Ook deze mensen zijn zich daar na ons gesprek zeker bewust van. Volgende week ontmoet ik deze mensen voor de tweede keer. Ik kijk er alvast naar uit!

Tot morgen!