Foutmelding

  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.
  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.

Optima blogt: "Ik kijk al uit naar de Optima Open"

Naam: Lena Van Der Biest
Werkgever: Optima
Functie: Marketing Consultant
Diploma: Bedrijfsmanagement en marketing

Vandaag is mijn agenda gevuld met een drietal bezoeken aan accountancykantoren. Mijn eerste bezoek is bij een accountant waarvoor wij vier maanden geleden een voordracht georganiseerd hebben.

Uiteraard heb ik hier al meermaals per mail  of telefonisch feedback gegeven over de contacten en gesprekken met bepaalde klanten. Deze keer wil ik in een persoonlijk gesprek nagaan of hij tevreden is over de samenwerking en de follow-up.

Ik heb een uur tijd tussen twee bezoeken en maak er gebruik van om een paar mensen telefonisch uit te nodigen voor ons event van het jaar, onze “Optima Open”, een tennisevent waar alle senior toptennissers een staaltje van hun kunnen laten zien. We mogen daar onder andere John McEnroe en Björn Borg verwelkomen! Ik kijk er al naar uit en uiteraard zullen er veel van mijn contacten aanwezig zijn.

Daarna heb ik nog twee bezoeken maar deze zullen dit jaar hoogstwaarschijnlijk niet leiden tot een verdere samenwerking.

Na dit laatste bezoek keer ik huiswaarts en doe ik nog wat administratieve taken. Ik moet ook nog enkele belacties doen, met als doel nieuwe afspraken in te plannen.