Optima blogt: "Elke dag iets nieuws"

Naam: Tine Bultinck

Studies: TEW en MANAMA in fiscaliteit

Werkgever: Optima NV

Functie: Junior fiscalist

Op vrijdag komen er meestal heel wat financial planners over de vloer. Ofwel brengen ze dossiers binnen ofwel nemen ze een audit mee om dan de volgende week te presenteren aan de klant.

Zo ook brengen ze de nieuwste weetjes en roddels mee. Allemaal heel leuk, maar er moet ook gewerkt worden. De entree van een financial planner is ook een opportuniteit om eventuele vragen te stellen over een dossier. De financials planners weten namelijk meer over de persoonlijke situatie en de wensen van de klant. In samenspraak met de financial planners proberen we het plan zo goed mogelijk op te stellen.

Na de middagpauze begint het weekendgevoel al iets meer te groeien, ook al doen we naarstig door met ons dossier. Maar ook de stress voor de senior fiscalisten, want op vrijdag worden de dossiers voor de komende week afgewerkt om dan door te gaan naar de financial planners.

En zo gebeurt er heel wat in het competence center. Iedere dag brengt iets nieuws. Nu rest mij enkel nog te genieten van een welverdiend weekend zodat we er maandag weer tegenaan kunnen gaan.

Tot ziens!