Foutmelding

  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.
  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.

Optima blogt: "Een voordracht met receptie"

Naam: Lena Van Der Biest
Werkgever: Optima
Functie: Marketing Consultant
Diploma: Bedrijfsmanagement en marketing

Mijn eerste afspraak werd geannuleerd, waardoor ik mijn werkdag rustig kan inzetten. Enkele telefoontjes naar collega’s en rond 9.15 uur vertrek ik naar Beerse waar ik de voorzitter van een vereniging ontmoet.

Het gesprek verloopt vlot en we komen overeen om in oktober een voordracht te organiseren met als onderwerp “Hoe vindt u financiële zekerheid in onzekere tijden ?”

Tevreden over mijn vorig gesprek keer ik terug naar Gent waar ik om 13 uur een afspraak heb met een collega die zich vooral richt op M&A, het regelen van de overname en opvolging van een bedrijf. Samen overlopen we waar we enigszins beter kunnen samenwerken zodat er geen opportuniteiten verloren gaan.

Om 14.30 uur spring ik nog even binnen op kantoor om enkele zaken te regelen en ook mijn materiaal op te halen zodat mijn voordracht van deze avond perfect kan verlopen. Rond 18.30 uur kom ik aan in Geel waar ik alles klaarzet voor de genodigden, leden van een huisartsenvereniging. We verwachten een mooie opkomst dus alles moet tot in de puntjes verzorgd zijn!

Tegen 20 uur verwachten wij de eerste gasten en kan alles van start gaan. Ik check nog even met de sprekers of alles in orde is en nodig de gasten uit om plaats te nemen. Na de voordracht voorzien wij steeds een verzorgde receptie zodat wij ook even een woordje kunnen delen met de genodigden en alle vragen kunnen beantwoorden.

Om 22.45 uur loopt de receptie op z’n einde, dus we kunnen moe maar voldaan alles terug inpakken en huiswaarts keren.