Optima blogt: "De laatste werkdag"

Naam: Lena Van Der Biest
Werkgever: Optima
Functie: Marketing Consultant
Diploma: Bedrijfsmanagement en marketing

Om 10 uur heb ik mijn eerste afspraak in Merksplas. Dit wordt een gesprek met de manager van een interieurzaak in het kader van joint marketing. Samen bekijken we of we al dan niet iets op touw kunnen zetten waardoor we met elkaars cliënteel in contact kunnen komen.

Dit kan dan op een avond waarbij Optima onder de vorm van een voordracht Financiële Planning voorstelt en de partner ook zijn product in de kijker kan zetten. Dit alles gaat uiteraard gepaard met een hapje en een drankje in een gezellig kader. Deze bedrijfsleider staat er zeker voor open dus dat belooft! Hij ziet een mogelijkheid in het najaar en we leggen een nieuwe afspraak vast om dit te concretiseren.

Terug naar het kantoor in Gent waar ik mijn materiaal van de meeting van gisteren terugbreng. De infofiches, die de aanwezigen hebben ingevuld, worden overlopen en dan wordt de verkregen informatie verwerkt door de collega's van de binnendienst.

Vlug een broodje halen om de honger te stillen en dan richting Lebbeke voor een bezoek aan een accountancykantoor. Het is mijn laatste bezoek van de dag. Alles verloopt vlot dus we kunnen naar huis om nog snel even mijn mails te beantwoorden en de rapporten van de week door te sturen. Dit neemt ongeveer een uurtje in beslag en deze week zit er ook weer op. Ik wens jullie allen een aangenaam weekend!