Hoe ziet de werkdag van Eline De Munck eruit?

Presenteren, zingen, acteren, ... Eline De Munck (22) is van alle markten thuis. Waar haalt ze de tijd om al haar projecten te combineren? En blijft er ook tijd over om te luieren?

We zien je op het scherm, op de planken en op muziekpodia. Wat doe je precies allemaal?

“Ik ben met een heel aantal projecten bezig op dit moment. Op JIM presenteer ik op maandag, dinsdag en donderdag samen met Sean D’hondt (zanger van Nailpin, nvdr) het live programma Fuzz van 17 uur tot 19 uur. Wekelijks presenteer ik ook de top 40 hitlist op JIM. De hele zomer stond ik achter de microfoon tijdens de opnames van ‘Looking for Pearl’, het programma waarin DJ Peter Luts op zoek gaat naar nieuw dance talent.”

“Nu vrijdag gaan we met het toneelstuk ‘Boeing Boeing’ in première. Dat is een komedie waarin ik samen met andere acteurs zoals Sandrine Andre, Myriam Bronzwaar, … deel uitmaak van de cast. Het stuk speelde al eerder een keer in De Capitole in Gent en de Zuiderkroon in Antwerpen. Nu is de rest van Vlaanderen aan de beurt.”

“Met mijn zingend alter ego Elektra breng ik weer een nieuwe single uit. Daar hoort een videoclip bij die we binnenkort gaan opnemen.”

Hoe krijg je alles gecombineerd?

“Een goede organisatie is van kapitaal belang als ik al die projecten wil volhouden. Ik plan mijn agenda dan ook heel nauwgezet. Ik heb een manager die allerlei zaken regelt, maar ik vind het belangrijk dat ik mijn eigen agenda op de voet volg en aanpas waar nodig. Mijn televisiewerk speelt zich voornamelijk overdag af en de toneelrepetities zijn doorgaans ’s avonds. Op die manier kan ik de twee wel goed combineren. En af en toe moet ik eens iets afzeggen. Dat hoort erbij.”

Wat doe je het liefst?

“De combinatie van al mijn projecten maakt dat ik mijn job zo graag doe. De ene keer sta ik voor de camera, de andere keer achter de microfoon om een nummer op te nemen. De afwisseling boeit me, ik zou het niet anders willen.”

Meer lezen over Elines werkdag, klik hier!

 

Neem ook een kijkje in de agenda van:
- Goedele Liekens
- Bart De Wever
- Annelies Beck
- Michiel Devlieger