Galloo blogt: "Veel contact met onze filialen"

Naam: Johny Vanlerberghe

Werkgever: Group Galloo Recycling

Functie: Hoofd Onderhoud

Studies: Bachelor Elektronica

 

Vrijdag

Zoals elke dag begint ook vandaag met de drukte van onderaannemers die zich ’s morgens aanmelden en waarvoor we een extra collega, een heftruck of een hoogtewerker moeten voorzien.

Ondertussen bekijk ik de stand van zaken voor de verschillende werken waar mijn team mee bezig is. Vooraleer enkele collega’s vertrekken dienen nog onderdelen te worden meegegeven voor de filialen waar onderhoudswerken aan de gang zijn. Andere onderdelen moeten worden bijbesteld.

De eerste vergadering  vandaag begint met een tiental minuutjes vertraging. De deelnemers sijpelen gehaast en zich verontschuldigend binnen. Maar dat zijn we hier gewoon, en voor mij is het niet anders. Hoezeer ik ook probeer me aan mijn schema te houden, altijd weer staat wel iemand aan mijn bureau met een vraag heeft of arriveert er een levering. Als de vergadering is afgelopen, tel ik de gemiste oproepen en begin ik aan een inhaalmanoeuvre telefoneren. Het blijken de gewone vragen voor onderdelen en interventies. De planning voor volgende week ziet er alweer een beetje anders uit dan deze ochtend.

Op het programma het maandelijks onderhoud op de schrootschaar. Niets buitengewoons, de messen slijten door het knippen van schroot en deze dienen we te vervangen. Na een milieurondgang kennen we de puntjes waaraan we dienen te werken om ook volgend jaar ons ISO-certificaat te hernieuwen. Een hele opgave voor onze milieucoördinator en ik werk er graag aan  mee.

In de loop van de week ben ik zowat bij alle afdelingen binnen het bedrijf langs geweest en had ik contact met veel van onze filialen. Volgende week wordt het niet anders.