Foutmelding

  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.
  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.

Doorzetter

Competence Indicator

Je bent een doorzetter

Niets gebeurt bij jou zonder een degelijk plan ? Je gaat voor creatieve oplossingen? En omschrijf jij jezelf als een meegaand iemand? Dan ben jij een echte doorzetter.

De doorzetter is een harde werker. De ambities die hij zichzelf oplegt, wil hij per se realiseren. Hij staat op efficiënt en taakgericht werken.

Groot doorzettingsvermogen

Je hebt een aantal ambitieuze plannen en bent vast van plan deze te realiseren. Stap per stap ga je de goede richting uit. Je handelt gedreven en dus zal je niet snel opgeven. Als doorzetter kan je onderweg, als dat nodig blijkt, je plannen en beslissingen gemakkelijk bijsturen.

Inzet en engagement vindt de doorzetter belangrijk. Je verkiest moeilijke targets en legt de de lat hoog. Je wilt resultaten boeken. Doorzetters gaan er voor en verwachten hetzelfde van anderen. Toch ben je niet de grote leider. Deel uitmaken van een team dat hardwerkend zijn doelen bereikt, ligt jou het best.

Hekel aan mislukken

Met nederlagen heb je het moeilijk. Een 'nee' aanvaard je niet. Na elke nederlaag besluit je te herbeginnen, en ditmaal om te slagen. Aan traagheid, wachten, besluiteloosheid en passiviteit heb je een hekel. Je vindt status en macht belangrijk. Compromissen sluiten, kan voor de doorzetter, als daarmee het vooropgestelde doel wordt bereikt.