Foutmelding

  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.
  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.

Donderdag bij PricewaterhouseCoopers

Als er een iets niet veranderd is in België, dan zijn het de files wel. Dat had ik gisteren al aan den lijve ondervonden, dus vandaag vertrek ik op tijd voor een klantenvergadering in Aalst.

Aan de ontbijttafel neem ik nog even achtergrondinformatie door. Nancy, een collega van Corporate Tax heeft een workshop vastgelegd om het over de VAT package te hebben. Nancy, Olivier en ikzelf zijn iets voor 9 uur bij de klant. We hadden niet verwacht dat een team van 8 personen aan de workshop zou deelnemen. Het wordt een heel interessante discussie. Olivier geeft de algemene uitleg wat Nancy en mij toelaat om gefocust in te pikken op concrete vragen en aandachtspunten  die relevant zijn voor de klant toe te lichten.


Daarna gaat het richting Brussel. Ik ga mijn Belgische laptop ophalen. Gelukkig heeft het IT departement nog een computer met Qwerty klavier. Na twee jaar heeft een Qwerty geen geheimen meer. Veel gemakkelijker.


Eleonore, de secretaresse van Claire, heeft een aantal documenten afgedrukt die ik nog moet doornemen voor de vergadering van morgen. Ik beantwoord wat mails en hang aan de telefoon met Heather, een collega uit Parijs die in de Risk & Quality groep werkt. Ik bel ook met Evelyn, Sams secretaresse, om te zien wanneer ik met Sam kan samenzitten voordat mijn job in New York er definitief op zit.


Ik ga op eens op tijd naar huis, om 5 uur zit ik in de auto. Ik bel vanuit de auto naar Gonda om haar een update te geven van de klantenvergadering die we in de voormiddag hebben gehad. Vandaag kruip ik vroeg in bed. Ik moet er morgen om 5.30 uit om de trein  naar Londen te halen.


Bert Mesdom, Senior Manager - Office of the Global CEO


Lees de volgende aflevering.