Bank J.Van Breda blogt: "Zicht op het weekend"

Naam: Karsten Van de Voorde

Functie: District manager regio Waas-Dender

Diploma: Regentaat Engels/Geschiedenis/Economie

Over Bank J.Van Breda:
Bank J.Van Breda & Cº richt zich uitsluitend tot ondernemers en vrije beroepen. En die nicheaanpak heeft succes. We worden bij steeds meer cliënten uit onze doelgroep hoofdbankier, zowel privé als professioneel. Bovendien is het groeipotentieel erg groot. Vandaar dat we graag nieuwe collega's verwelkomen. Gedreven mensen die houden van hun job en van de communicatie met de klant. Want alles begint met contact. En dan wordt het meer...

Deze week houdt Karsten Van de Voorde, District Manager bij bank J.Van Breda, een blog bij voor Vacature. Neem een kijkje in zijn agenda van vrijdag.

Vrijdag

7 uur
Ik ben mis, het is niet alleen op maandag dat de wekker meer pijn doet, ook deze vrijdag, na het tuinfeest, doet het pijn. Tijd voor koffie. Ik stuur nog snel een sms naar een collega voor zijn verjaardag en ben ermee weg.

9 uur
Ik voer mijn eerste van drie coachinggesprekken. Hier ben ik de hele voormiddag mee bezig.

12.30 uur
Als vaste gewoonte op vrijdag gaan we samen lunchen met de collega’s. Tomaat-garnaal met frietjes. We kijken samen vooruit naar het weekend en bespreken het tuinfeest. Vooral de gemaakte foto’s gaan gretig rond …

13.30 uur
De wekelijkse afhandelingsmiddag. Ik maak meestal geen afspraken op vrijdagmiddag, zo kan ik alles afhandelen, laatste voorbereidingen maken voor volgende week en vooral op tijd naar huis.

17.30 uur
Het weekend begint.