Foutmelding

  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.
  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.

Bank J.Van Breda blogt: "Tuinfeest op de hoofdzetel"

Naam: Karsten Van de Voorde

Functie: District manager regio Waas-Dender

Diploma: Regentaat Engels/Geschiedenis/Economie

Over Bank J.Van Breda:
Bank J.Van Breda & Cº richt zich uitsluitend tot ondernemers en vrije beroepen. En die nicheaanpak heeft succes. We worden bij steeds meer cliënten uit onze doelgroep hoofdbankier, zowel privé als professioneel. Bovendien is het groeipotentieel erg groot. Vandaar dat we graag nieuwe collega's verwelkomen. Gedreven mensen die houden van hun job en van de communicatie met de klant. Want alles begint met contact. En dan wordt het meer...

Deze week houdt Karsten Van de Voorde, District Manager bij bank J.Van Breda, een blog bij voor Vacature. Neem een kijkje in zijn agenda van donderdag.

Donderdag

7 uur
Net gezien dat het een lange maar leuke dag wordt op de smartphone. Vanavond tuinfeest op de hoofdzetel. Het weerbericht belooft niet veel goeds, maar toch heb ik er zin in. Normaal is donderdagavond de sportavond onder de vrienden, maar voor het tuinfeest maak ik graag een uitzondering.

9 uur
Wekelijks overleg met de district managers vrije beroepen. De violen eens op elkaar afstemmen.

11 uur
Cliëntengesprek samen met account manager over een familiale overname. Dit soort gesprekken zijn nooit evident, het gesprek loopt dan ook uit en stuurt de rest van de dag een beetje in de war. Het was het echter wel waard.

15 uur
Coachinggesprek met een medewerker. De klemtoon van het gesprek ligt hier vooral op de verdeling van het werk tussen de collega’s. Dit zijn gesprekken waar mijn rol als manager uitgebreid wordt getest.

17 uur
We vertrekken naar het tuinfeest in Antwerpen. Door het uitblijven van de zomer, heeft de bank het feest georganiseerd in de prachtige onthaalruimte van de bank. Het wordt, zoals altijd, een zeer tof feestje en het wordt, zoals altijd, weer veel te laat …