Foutmelding

  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.
  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.

Bank J.Van Breda blogt: "In het teken van de cliënten"

Naam: Karsten Van de Voorde

Functie: District manager regio Waas-Dender

Diploma: Regentaat Engels/Geschiedenis/Economie

Over Bank J.Van Breda:
Bank J.Van Breda & Cº richt zich uitsluitend tot ondernemers en vrije beroepen. En die nicheaanpak heeft succes. We worden bij steeds meer cliënten uit onze doelgroep hoofdbankier, zowel privé als professioneel. Bovendien is het groeipotentieel erg groot. Vandaar dat we graag nieuwe collega's verwelkomen. Gedreven mensen die houden van hun job en van de communicatie met de klant. Want alles begint met contact. En dan wordt het meer...

Woensdag

7 uur
Ik voelde me wat schuldig na de boterham(men!) met Nutella van de vorige dag en kies vandaag opnieuw voor muesli met appel.

9.15 uur
Ik kom te laat aan voor de vergadering rond het nieuwe kantoor. Soms ligt Gent bijna meer dan een uur verwijderd van Gent.

11 uur
Ik voer een coachinggesprek met medewerker. We bespreken een aantal van de lopende dossiers. Ik probeer hier een klankbord en inspirator te zijn. De rest van de dag, tot ongeveer 16 uur zal in het teken van de cliënten staan. Ik behandel mails, telefoons en regel de agenda voor volgende week.

16 uur
Ik vertrek naar de laatste cliëntenafspraak van die dag.

17.30 uur
Van zodra ik thuis gekomen ben, gaan de loopschoenen aan voor een korte loop van een zestal kilometer. Dit helpt me ontspannen om het eerste deel van de week op een rijtje te zetten.

18.30 uur
De start van een avondje cocoonen met de vriendin …