Bank J.Van Breda blogt: "De voormiddag was hectisch"

Naam: Karsten Van de Voorde

Functie: District manager regio Waas-Dender

Diploma: Regentaat Engels/Geschiedenis/Economie

Over Bank J.Van Breda:
Bank J.Van Breda & Cº richt zich uitsluitend tot ondernemers en vrije beroepen. En die nicheaanpak heeft succes. We worden bij steeds meer cliënten uit onze doelgroep hoofdbankier, zowel privé als professioneel. Bovendien is het groeipotentieel erg groot. Vandaar dat we graag nieuwe collega's verwelkomen. Gedreven mensen die houden van hun job en van de communicatie met de klant. Want alles begint met contact. En dan wordt het meer...

Dinsdag

7 uur
Als ontbijt deze ochtend verwen ik mezelf op een aantal boterhammen met Nutella. Daarna kort de smartphone op voor de agenda van de dag.

9 uur
Deze voormiddag staat in het teken van een aantal cliëntenafspraken. De eerste afspraken vinden plaats in Erpe-Mere, daarna rijd ik naar Haaltert.

12.30 uur
Nog net op tijd voor de start van de lunch met de collega’s. Tijdens de break met de zelfgesmeerde lunchpakketten zit de sfeer er goed in. De knop eens even volledig omdraaien na een zeer hectische voormiddag.

14 uur
Opnieuw de wagen in naar een cliënt in Dendermonde. Dit gesprek voer ik samen met een van de account managers. Het onderwerp dat op tafel ligt? Het evenwicht tussen bedrijf en privé. Dit zijn mijn favoriete gesprekken.

15 uur
De administratieve verwerking van de drie cliëntengesprekken en het gezamelijke gesprek begint.

18 uur
Op uitnodiging van een van de Lions clubs gaan we met het kantoor St.-Niklaas ondernemers naar een event in de Stadschouwburg. Het wordt een leuke avond met veel interessante contacten.