Foutmelding

  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.
  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.

Alles verandert. Opnieuw.

Intelligente zoekmachine voor betere jobresultaten

Voortaan biedt Vacature je een aantal trendsettende features die je helpen om exàct te vinden wat je zoekt.

Sneller zoeken

Wie zoekt, wil geen tijd verliezen. Net zoals bij Google kan je een combinatie van zoektermen ingeven in eigen bewoordingen. Onze intelligente search engine zoekt spontaan op synoniemen en vertalingen, zodat de resultaten niet alleen sneller maar ook vollediger zijn.

Voorbeeld: Als je ‘vertegenwoordiger’ intikt, krijg je ook de resultaten te zien voor ‘account manager’ en andere synoniemen, en zelfs voor de vertaalde functietitels zoals ‘représentant’.

Slimmer zoeken

Naast de verbeterde zoekresultaten geven we ook de gerelateerde jobs weer. Ontdek op die manier nieuwe functies die je net dat trapje hoger op de carrièreladder brengen.

Voorbeeld: Als je zoekt op ‘account manager’, krijg je voortaan ook de resultaten van de zoekopdracht ‘sales manager’ of ‘sales director’.

Op maat zoeken

Op Vacature vind je altijd het grootste jobaanbod.

Beslis zélf welk gewicht je aan bepaalde zoekcriteria toekent. Zo bepaal jij welke jobs een hogere score krijgen en bovenaan in je resultatenlijst verschijnen.

Voorbeeld: Je kunt beslissen dat ‘productieverantwoordelijke’ voor jou het belangrijkste criterium is, en ‘energiesector’ het minst belangrijke, waardoor de functies voor productieverantwoordelijke bovenaan in je resultatenlijst verschijnen, en die voor de energiesector onderaan.

Op reistijd zoeken

Niet ‘aantal kilometers’ of ‘regio’, maar ‘tijd’ is wat echt telt als je je woon/werkverplaatsing berekent. In een exclusieve samenwerking met Be-Mobile (Touring Mobilis) berekent Vacature de reistijd van bij je thuis tot aan je nieuwe werkomgeving, vertraging door files inbegrepen. Niemand anders in België beschikt over deze tool!

Voorbeeld: Je beslist zelf welke de gewenste reistijd is voor je woon/werkverplaatsing. Bovendien kan je ook aangeven op welk moment je wil vertrekken (bv dinsdag 08u). Het resultaat toont de zone waarbinnen je zich kan bewegen zonder de opgegeven reistijd niet te overschrijden.

Een site op jouw maat

Haal méér uit Vacature. Geniet als geregistreerde gebruiker van alle extra gratis tools!

Jobs op jouw maat

Als geregistreerde gebruiker ontvang je dagelijks of wekelijks een overzicht van alle jobs afgestemd op jouw profiel. Eens ingelogd heb je meteen ook de mogelijkheid om persoonlijke zoekopdrachten aan te maken en je vacatures en sollicitaties online te bewaren.

Ga de discussie aan

Elke dag biedt Vacature je redactionele topartikels en interessante feiten voor je carrière aan. Geregistreerde gebruikers kunnen snel en gemakkelijk reageren op de artikels.

Tools & Testen

Met onze vernieuwde tools & testen heb je het ideale instrument in handen om je talent te meten en scherp te houden.

Topdesign

Je kunt er niet naast kijken. Vacature zit in een volledig nieuw, hedendaags kleedje. Met deze frisse layout willen we inspelen op de behoeften van de moderne surfer. In de nieuwe site hebben alle ingrediënten de best mogelijke positie gekregen, precies daar waar je ze intuïtief verwacht. Bovendien krijg je kleine ‘wizards’ te zien, die je informatie, of zelfs een moment van ontspanning bezorgt.